Alltid Fri Retur - Mohedatoffeln Klara Höga Klackar

Vänligen välj:

1,169.12 SEK  597.00 SEK  • Modell: NO.150217
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    
Grundinformation
Varumärke:Mohedatoffeln
Avdelning:Dam
Funktion:Träskor
Kategori:Klackskor
Färg:Brun
Passform:Normal
Yttermaterial:Läder
Sula:Syntet
Mohedatoffeln Klara
Skomakarlärlingen Johan Magnus Johannesson Fick Upp Intresset För Skotillverkning Redan Under Mitten På 1800-Talet. År 1860 Var Han En Riktig Skomakare. Det Var Så Här Historien Bakom Mohedatoffeln En Gång Började. Nu Har Det Gått Flera Generationer Och Företaget Grundades År 1860. Mohedatoffeln Klara Är En Vacker Skomodell Med Flätat Läder.
Ett Traditionellt Hantverk
Få Saker Är Lika Förknippade Med Sverige Som Ett Par Hederliga Träskor. Mohedatoffeln Klara Är En Träsko I Modern Design. Skorna Är Tillverkade Av Ett Kraftigt Trästycke Som Formar Själva Sulan. Upptill Har Skorna En Ovandel I Flätat Läder.
Träsko På Modet
Vem Kunde Tro Att Skor I Trä Skulle Bli Modernt? Idag Är Det Populärare Än Någonsin! Mohedatoffeln Klara Är En Vacker Skomodell Som Du Kan Använda Hela Våren Och Sommaren. Den Förhöjer Din Outfit Och Passar Perfekt Till En Vit Sommarklänning, Ett Par Utsvängda Jeans Eller Ett Par Shorts.
Kvalitetsmaterial Behöver Också Skötsel
Håll Dina Mohedatoffeln Klara I Ett Fint Skick Så Länge Som Du Kan, Genom Att Regelbundet Tvätta Och Rengöra Skorna. Träet Kan Du Torka Av Med En Fuktig Trasa Och Lädret Går Att Impregnera. Använd En Skoborste Eller En Tandborste För Att Skrubba Bort Smuts Och Damm.