Billiga - Shepherd Moa Sandaler

Vänligen välj:

779.41 SEK  323.37 SEK  • Modell: NO.620657
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    
Grundinformation
Varumärke:Shepherd
Avdelning:Dam
Kategori:Sandaler & Tofflor
Färg:Grå
Passform:Normal
Yttermaterial:Mocka
Sula:Läder
Shepherd Moa

Företaget Shepherd Tillverkar Sina Tofflor Och Skor Med Hjälp Av Fårull Och Fårskinn. Det Gäller Även Toffelmodellen Moa. Dessa Tofflor Har En Stor Fluffig Krage Av Fårull Som Känns Mjuk Och Skön Mot Fötterna. Letar Du Efter Ett Par Bekväma Tofflor Så Är Moa Från Shepherd Några Av De Mest Bekväma På Marknaden.

Mjuka Och Sköna

Få Material Har Lika Många Bra Egenskaper Som Fårull Och Fårskinn. Det Första Du Kommer Att Märka Är Hur Sköna Och Mjuka Tofflorna Känns. Innerfodret Är Både Bekvämt Och Värmande, Något Du Kommer Att Uppskatta Under Vintern. Både Fårull Och Fårskinn Är Dessutom Smutsavvisande Och Resistenta Mot Bakterier.

Tofflor För En Bekväm Vardag

Med Dessa Tofflor Från Shepherd Kommer Du Alltid Att Kunna Ha Det Varm Och Skönt Om Fötterna. Låt Tofflorna Bli En Del Av Din Vardag Och Starta Varje Dag Med Att Sätta På Dig Dina Moa-Tofflor Från Shepherd. Tofflorna Fungerar Lika Bra Att Använda Under Sommaren Som De Gör Under Vintern.

Skötseltips För Fårullstofflor

Dessa Tofflor Kommer Du Att Kunna Använda Under Många År. De Behöver Inte Vårdas Särskilt Mycket. Fårskinnet Kan Du Rengöra Med Ljummet Tvålvatten Om Det Skulle Bli Fläckigt. Annars Räcker Det Långt Med Att Vädra Tofflorna Ibland.