Dam - Shepherd Lina Antique Cognac Sandaler

Vänligen välj:

936.95 SEK  414.58 SEK  • Modell: NO.310599
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    
Grundinformation
Varumärke:Shepherd
Avdelning:Dam
Kategori:Sandaler & Tofflor
Färg:Brun
Passform:Normal
Yttermaterial:Mocka
Sula:Läder
Shepherd Lina Antique Cognac

Unna Fötterna Det Bästa Och Klicka Hem Ett Par Underbara Fårullstofflor Från Shepherd Of Sweden! Shepherd Lina Antique Cognac Är En Läcker Toffla I Äkta Mocka Och Med Ett Varmt Foder Av Mjuk Fårull. Toffeln Har En Härlig Konjaksfärg Och Fodret Är Otroligt Fluffigt Och Varmt.

Sköna Material För Fötterna

Fårull Är Ett Härligt Material Att Stoppa Fossingarna I, Inte Bara För Att Det Är Mjukt Och Härligt, Men Även För Att Fårull Har Många Bra Egenskaper. Ull Är Varmt Men Dina Fötter Blir Inte Svettiga Eftersom Ullen Har Fuktabsorberande Egenskaper.
Bästa Valet För Fötterna

Lina Antique Cognac Är En Snygg Toffel Som Du Med Fördel Kan Använda Hela Året, Både Hemma Och På Jobbet. Det Är Bekvämt Att Gå Barfota I Fårullen Men Lika Skönt Med Strumpor. Slipp Känslan Av Att Sätta Fötterna På Kalla Golv Och Ta På Dig Lina Antique Cognac Direkt När Du Vaknat.

Underbara Fårullstofflor Som Håller

När Du Köpt Ett Par Shepherd Of Sweden Tofflor I Äkta Fårull, Behöver Du Inte Köpa Nya På Väldigt Länge. Lina Antique Cognac Håller Hög Kvalitet Och Du Behöver Inte Vårda Tofflorna Särskilt Mycket. Vid Behov Kan Du Tvätta Dem I En Mild Tvållösning Och Sedan Låta Tofflorna Vädra Ur Och Torka Ordentligt.