New - Shepherd Nina Chestnut Sandaler

Vänligen välj:

945.24 SEK  298.50 SEK  • Modell: NO.830214
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    
Grundinformation
Varumärke:Shepherd
Avdelning:Dam
Kategori:Sandaler & Tofflor
Färg:Beige
Passform:Normal
Yttermaterial:Mocka
Sula:Läder
Shepherd Nina Chestnut

Oavsett Årstid Är Det Alltid Skönt Att Ha Ett Par Mysiga Tofflor Hemma. Shepherd Nina Chestnut Är Ett Par Fantastiska Fårullstofflor I Klassisk Design. Tofflorna Är Tillverkade Av Den Bästa Ullen Och Har En Omfamnande Och Skön Känsla. För Dig Som Gillar Att Ha Något På Fötterna När Du Går Hemma Är Dessa Tofflor Utan Tvekan Det Bästa Alternativet. På Hösten Och Vintern Är Det Ljuvligt Att Få Ta På Sig Ett Par Mjuka Och Varma Tofflor. Kanske Är Golven Lite Kalla På Vintermorgnarna? I Så Fall Kommer Dessa Mysiga Fårullstofflor Garanterat Att Värma Upp Dig. Även På Sommarhalvåret Är Det Skönt Att Kunna Dra På Sig Ett Par Värmande Tofflor, Exempelvis När Du Sitter I Kvällssolen På Verandan.

Fårull – Ett Fantastiskt Material

I Hundratals År Har Vi Människor Använt Fårull Till Kläder Och Filtar. Ullen Är Väldigt Användbar Och Inte Bara På Grund Av Att Det Är Ett Värmande Material. Fårull Har Många Bra Egenskaper Och Mycket Sitter I Lanolin – Ullens Naturliga Fett. Fårullen Växer I Fårets Övre Hud Och Det Naturliga Fettet Lanolin Gör Ullen Vattenavstötande. Dessutom Absorberar Ullen Vatten Vilket Gör Materialet Väldigt Lämpligt I Just Tofflor. Så, I Ett Par Fårullstofflor Hålls Fötterna Varma Och Sköna Utan Att Du Blir Svettig. Ullen Behövs Sällan Tvättas Eftersom Lanoliet Gör Ullen Antibakteriell.

Värmer Upp Dig Från Topp Till Tå

Fårullstofflor Är En Perfekt Present Till Dig Själv Eller Till Någon Du Tycker Om. De Vackra Shepherd Nina Chestnut Tofflorna Kan Du Använda År Efter År Utan Att De Egentligen Blir Särskilt Slitna. Var Bara Noga Med Att Inte Gå Med Tofflorna Utomhus. Nina Chestnut Är En Klassisk Modell Som Du Med Fördel Kan Använda Till Dina Vanliga Kläder Vid En Hemmabjudning. Just Shepherd Är Kända För Sin Höga Kvalitet Och Du Kan Använda Dina Mysiga Nina Chestnut I Många År Framöver.

Förläng Livslängden

För Att Dina Nina Chestnut Tofflor Ska Vara Så Fina Och Sköna Under Lång Tid Kan Du Vårda Dina Tofflor. Fårull Är Ett Smart Material Som Mer Eller Mindre Tar Hand Om Sig Själv. Det Naturliga Fettet Lanolin Kan Dock Med Åren Försvinna Och Ullens Bra Egenskaper Med Det. Men Du Kan Köpa Lanolin I Skovårdsbutiker Och Själv Fetta In Dina Tofflor Vid Behov. I Övrigt Behöver Nina Chestnut Inte Någon Större Skötsel. Du Kan Dock Ha För Vana Att Vädra Tofflorna Vid Jämna Mellanrum. Då Blir Tofflorna Fräscha Igen.