Prisgaranti - Icebug Metro-L Classic Bugrip® Coffee Stövlar

Vänligen välj:

1,525.65 SEK  754.54 SEK  • Modell: NO.481131
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    
Grundinformation
Varumärke:Icebug
Avdelning:Dam
Kategori:Kängor & Boots
Färg:Brun
Passform:Normal
Yttermaterial:Läder
Sula:Gummi
Icebug Metro-L Classic Bugrip Coffee

Vem Är Väl Bättre Att Köpa Skor Från Än Icebug? Det Svenska Företaget Riktar Enbart In Sig På Kvalitetsskor Med Hög Funktion, Design Och Passform För Vårt Nordiska Klimat. Få Maximal Komfort Och Optimalt Grepp Med Ett Par Icebug Metro-L Classic Bugrip Coffee Och Välkomna Både Höst Och Vinter!

Vattenavstötande Läder

Icebug Är Grundat I Sverige Och Det Är Också På Vårt Svenska Klimat Företaget Inriktar Sig. Med Ett Par Icebug Metro-L Classic Bugrip Coffee Får Du Rejäla Kängor I Äkta Läder. Ett Läder Som Behandlat För Att Stå Emot Väta Och Smuts På Bästa Sätt. Kängorna Har En Extremt Grov Sula Som Ger Dig Grepp Även På Ojämn Och Hal Mark.

Njut Av Naturen

Med Ett Par Icebug Metro-L Classic Bugrip Coffee Behöver Du Inte Längre Ta Dig Fram Långsamt Och Försiktigt Med Rädsla För Att Ramla. Skorna Ger Dig Perfekt Grepp På Ojämn Mark Även När Det Är Isigt Ute. Bär Kängorna I Skogen, På Jobbet Eller En Dag På Stan.

Behandla Dem Väl

Om Du Tar Väl Hand Om Dina Nya Icebug Metro-L Kommer De Ta Väl Hand Om Dig. Kängorna Är Tillverkade Av Äkta Nubuckläder, Ett Exklusivt Material Som Påminner Om Mocka. Se Till Att Impregnera Dina Icebugs Direkt. Med Tiden Är Det Bra Att Impregnera Skorna Igen.