Rekommenderas I Januari - Ugg Australia Classic Mini Chestnut Boots

Vänligen välj:

1,567.11 SEK  663.33 SEK  • Modell: NO.680787
Lägg till i varukorg: decreaseincrease    
Grundinformation
Varumärke:Ugg Australia
Avdelning:Dam
Kategori:Kängor & Boots
Färg:Brun
Passform:Large
Yttermaterial:Mocka
Sula:Gummi
Ugg Australia Classic Mini Chestnut
Den Klassiska Uggs-Skon Kommer I En Härligt Ljusbrun Nyans Och Ett Kort Skaft. Skorna Är Enkla Att Ta På Och Av Och Är Något Av Ett Slott Av Skön Fluffighet Runt Dina Fötter. Att De Är Klassiska Och Moderiktiga Skor Får Du Helt Enkelt På Köpet.

Mocka Som Ventilerar
Yttermaterialet I Uggs Är Av Mocka, Som Är Ett Känsligt Material Som Du Behöver Vårda För Att Det Ska Hålla Sig Fint. Det Har Dock Andra Fördelar, Som Till Exempel Att Det Håller En Behaglig Temperatur Runt Dina Fötter Och Ventilerar Bort Fukt Och Oönskad Odör.

Kaliforniens Latte-Kändisar
Du Som Älskar Den Sköna Och Avslappnade Stilen, Som Är En Ständigt Återkommande Trend I Kalifornien, Älskar Säkerligen Även Uggs. Uggs Blev Populära I Mitten Av 2000-Talet Då Modevärlden Anammade Dem Som Sina Nya Älsklingar, Och Man Skulle Kunna Tro Att De Hade Försvunnit Sen Dess, Men Icke - Titt Som Tätt Dyker De Upp På Någon Kändis I L.A. Med En Latte I Handen. Är Det Kanske Din Tur Att Anamma Den Snygga Stilen?

Skötselråd För Uggs
Det Är Viktigt Att Du Impregnerar Dina Uggs Regelbundet. På Så Sätt Är De Mer Resistenta Mot Väta, Och Risken För Fläckar Minskar. Snöslask Och Vägsalt Bör Undvikas För Att Inte Få Saltränder Och Fläckar Som Är Svåra Att Avlägsna.